Nyhedsbrev
Vaccination

Vaccination

I samarbejde med APOVAC tilbyder vi følgende vacciner:

  • Flåtoverført hjernebetændelse TBE - vi vaccinerer voksne og børn fra 9 år mod TBE. TBE overføres fra flåter til mennesker. Du kan læse mere om sygdommen her, samt se hvilke områder der er risiko for flåtoverført hjernebetændelse.  Prisen er 569 kr. for voksne over 15 år og 549 kr. for børn mellem 9-15 år inklusiv vaccinationsgebyr. 

  • Helvedeslid - er du mellem 18-49 år og i særlig risiko for helvedesild, eller er du over 50 år kan du blive vaccineret med Shingrix, som er en vaccine mod helvedes ild. Du kan læse mere om sygdommen her. Prisen er 1799 kr. inklusiv vaccinationsgebyr.

  • HPV (Human papilloma virus) - mænd og kvinder i alderen 15-45 år kan blive vaccineret mod HPV. På apoteket benytter vi vaccinen Gardasil9, der beskytter mod 9 forskellige HPV-virusstammer. Du kan læse mere om sygdommen her. Prisen er 1599 kr. inklusiv vaccinationsgebyr.

    BEMÆRK: unge i alderen 15-18 år kan blive vaccineret gratis ved egen læge som en del af børnevaccinationsprogrammet.

  • Stivkrampe og difteri - vi kan tilbyde booster-vaccination med DiTeBooster, som er vaccine mod stivkrampe og difteri til voksne. Der skal være gået 10 år siden din sidste vaccination. Prisen er 374 kr. inklusiv vaccinationsgebyr.

Vaccination tilbydes som udgangspunkt alle hverdage fra kl. 9-16.30 og uden tidsbestilling på Østergades Apotek. Vi anbefaler dog at du kontakter apoteket et par dage forinden, så vi er helt sikre på at vaccinen er på lager og der er en vaccinatør til rådighed. 

Dine oplysninger